SkyDesign Ltd Бургас изработва на уеб сайтове както и ги оптимизира за търсещите машини като гоогле, бинг, яхоо и яндекс. Всичко се прави за вашия успешен бизнес да е водещ в съответните градове като Бургас, Варна, София, Велико Търново, Пловдив, Сливен, Ямбол. Като рекламна агенция ние предлагаме печат, реклама, сувенири, винил, билбордове, офсетов, печат, фирмена идентичност, широкоформатен печат, дигитален печат, дизайн интериор и екстериор, медийна реклама, уеб дизайн, светещи букви и надписи, обемни букви, дипляни, каталози, брошури, календари и плакати

УИзработка на сайт и оптимизация

Социална кампания, е-майл кампания, гоогле кампания

 •  

  name

  Уеб Агенция / Рекламна Агенция

  докосни свободата на прогреса.

  Защо да изберете нас

  с две думи "най-добрите" ...

  Докато има много положителни причини да работите с големите дизайн фирми или агенции, понякога е важно за малкия бизнес с по-малък бюджет да намерят по практично решение на техните визуални и комуникационни нужди. Това, че нямате бюджет за да поръчате на голяма агенция, неозначава, че трябва да жертвате качеството на изпълнение. Това е момента, в който малките агенции или дизайнери на свободна практика могат да блеснат. Повечето от тях са с доста практичен опит и качества и могат да се справят с различен вид задачи, според нуждите, който имате, както и с по-сложни и обемисти проекти. Разбира се винаги има и от тези, които само си мислят, че могат, но всичко е въпрос на проучване.

  Ето няколко причини да работите с малки дизайн студиа и агнеции:

  РАЗХОДИ

  Не е тайна, че да работите с голяма агенция може да бъде доста скъпо начинание. Увеличените ставки са необходими на големите агенции за покриването на високите оперативни разходи. Дори и в този случай нямате гаранция, че ще получите добър краен резултат. Да работите с голяма агенция не е предпоставка за добри резултати. Убеден съм, че имаме много примери за това. От друга страна малките студиа нямат този голям разход, както големите агенции. В този случай надали ще трябва да плащате часовете работа на 10 човека назначени по вашия проект, а ще платите на 4-ма, дори и часовата ставка да е същата като на голяма агенция, на вас ще ви струва доста по-ефтино, и има голям шанс да получите по-добро качество и краен резултат.

  КОМУНИКАЦИЯ

  Да кажем, че наемете голяма агенция. Вие обсъждате вашия проблем, нужди и задание с назначения ви от агенцията акаунт мениджър. Тогава вашето задание преминава през (в зависимост от структурата на агенцията) акаунти, творчески директори, арт директори, копирайтъри, дизайнери, мениджъри на проеки и изпълнителен персонал преди крайния продукт да стигне до вас. Какъв е шанса вашето задание да остане чисто и непроменено през призмата и идеите на всички тези специалисти? Когато работите с малко студио или агенция, вашето съобщение ще премине през един или двама души само, и през повечето време вие ще комуникирате директно с творческия или управленски екип. Това прави по-лесно за клиентите и изпълнителите да комуникират и да си сътрудничът във всяка една стъпка от заданието.

  ФОКУС

  Обикновенно в агенциите работата тече доста трескаво и напрегнато. Голям брой проекти и задачи преминават през творческите екипи по цял ден. Когато обстоятелствата и времето диктуват, даден проект обикновенно преминава от един към друг творец. Това обаче не се получава при студията, които имат малък екип и структура. Там обикновенно един човек или двама се грижат през цялото време за създаването и реализирането на проекта. В по-малките екипи няма такова съревнование и има по-добро сътрудничество, сътответно и по-добър фокус върху нуждите и идеите на клиента, което води до нужните резултати при приключване му. Малкия обем от работа в сравнение с големите агенции е фактор за по-адекватно отношение и възможност за отделяне на повече творческо време върху даден проект, което води до по ефективен резултат. Това разбира се неозначава, че малките студия имат по-малко работа, просто задачите при тях се кординират досто по-ефективно.

  ЛИЧНО ОТНОШЕНИЕ

  Както вече споменах при големите агенции има голяма йерархия и информацията се препредава от един на друг постоянно. Вие се срещате и обсъждате идеите и проекта със съответния акаунт мениджър, но отговора идва от отдел и служител, който никога не сте виждали. От друга страна малкото студио има лице, не просто представител. Вие знаете кой управлява, знаете с кой комуникирате и познавате дизайнера, който ще ви изработи крайния продукт - в повечето случай това е един и същи човек. Вие може да комуникирате директно с изпълнителя и да елиминирате това препредаване на информацията, което се получава при голямата агенция. Малкото студио предлата много по-голямо личностно отношение, което води до изграждане на доверие и силни бизнес взаимоотношения.

  ДОСТЪПНОСТ И НАЛИЧНОСТ

  Агенциите са доста натоварени места, има много творчеса дейност и много бюрокрация докато се преминава през изпълнението на даден проект. Обикновенно към един проект са прикрепени поне 5-6 различни служители. Наемането на малко студио с по-малък екип и по-свободна програма може да е само в ползва на клиента - тъй като комуникацията е един от най-важните етапи, в този случай вие ще комункирате с доста по-малко хора, което ще доведе отново до по-ефективното изпълнение на задачите. Без всички тези задачи и клиенти, който има при голямата агенция, ще има повече време за комуникация между вас и изпълнителя и вие ще сте сигурни, че получавате това, което поръчвате.
  Най-големия плюс да работите с по-малко дизайн студио или агенция е възможността да получите по-големи лични и стабилни бизнес отношения, неща, които ви позволяват да сте част от процеса по създаване и реализиране на вашата крайна идея. В крайна сметка, когато решите да избирате агенция за вашите маркетингови нужди, изберете малко студио за следващият ви проект. Можете да останете приятно изненадани от постигнатите резултати.

 •  
  name

  Портфолио

  момент на вдъхновение ... за всеки.

 •  
  name

  Услуги / Цени

  Ние Ви предлагаме не просто услуги на достъпни цени а нещо повече ..

   
   
   
   
   
  price
  Smart / ИзгоденИзработка на HTML статичен уеб сайт с до 4 страници с дизайн текст и до 7 снимки.
  Little / МалъкИзработка на PHP/администрация/ уеб сайт с до 3 страници с дизайн, текст, 2 статии и до 12 снимки.
  Middle / СреденИзработка на PHP/администрация/ уеб сайт с до 7 страници с дизайн, текст, 5 статии и до 20 снимки.
  Bic / ГолямИзработка на PHP/администрация/ уеб магазин с до 7 страници с дизайн, текст, 5 продукта и до 20 снимки.
   

  Регистрация

   
  Домейн име Име за Вашия сайт (от тип .com, .net, .org, .biz, .info и др) за 1 год. 50.00 лв.
  Домейн име BG Име за Вашия сайт (от тип .bg) за 1 год. 100.00 лв.
  Хостинг ICN Икономичен план за 1 год. с безплатен домейн .com 210.00 лв.
  Преместване на сайт Местене на файлове и бази данни към друга хостинг фирма. 150.00 лв.
   

  Разработване

   
  CMS - задължителна опция Инсталация и настройка на система за управление на съдържанието. 400.00 лв.
  Вътрешни страници Цена за 1 статия/продукт с текст и до 2 бр. снимки 30.00 лв.
  Каталог Модул за услуги и продукти, прилагайки към тях снимки, файлове и специфични характеристики. 300.00 лв.
  Лого Изработка на фирмено лого. 220.00 лв.
  Банер Изработка на рекламен банер. JPEG 150.00 лв.
  Банер Изработка на рекламен банер. GIF 190.00 лв.
  Банер Изработка на рекламен банер. Flash 260.00 лв.
  Модул за контакт форма Форма за онлайн контакт или запитване. 150.00 лв.
  Модул за анкети Модул който визуализира анкета и резултати от нея. 150.00 лв.
  Форум или блог Дизайн и конфигуриране на форум или блог. 600.00 лв.
  Модул новини Модул за категории с новини, статии и коментари. 150.00 лв.
  Фото галерия Галерия със снимки. 250.00 лв.
  Флаш  клип До 30 секунди, 25/fps. 250.00 лв.
  Карта Карта на населеното място и офиса. 150.00 лв.
  FAQ Страница с често задавани въпроси. 150.00 лв.
  Книга за гости Мнения и препоръки от потребителите на сайта. 220.00 лв.
  Магазин Допълнителен пакет за онлайн търговия. 850.00 лв.
  Статистика за посещения Регистрация в Google Analytics. 100.00 лв.
  Статистика за посещения Регистрация в Tyxo. 30.00 лв.
  Преработка на текст Преработка на 1 бр. текст на статия или продукт. 20.00 лв.
  Вътрешни връзки Създаване на 1 бр. връзка в менюта или статии.  10.00 лв.
  Обработка на снимки Зачистване на 1 бр. снимка или редизайн. 20.00 лв.
   

  Уеб Пакети

   
  Smart  / Изгоден Изработка на HTML статичен уеб сайт с до 4 страници с дизайн текст и до 7 снимки. 250.00 лв.
  Little / Малък Изработка на PHP/администрация/ уеб сайт с до 3 страници с дизайн, текст, 2 статии и до 12 снимки. 400.00 лв.
  Middle / Среден Изработка на PHP/администрация/ уеб сайт с до 7 страници с дизайн, текст, 5 статии и до 20 снимки. 700.00 лв.
  Bic / Голям Изработка на PHP/администрация/ уеб магазин с до 7 страници с дизайн, текст, 5 продукта и до 20 снимки. 1200.00 лв.
  Eзици Добавяне на език на сайта (Руски, Немски, Английски и др.) 75%
   

  Оптимизация

   
  Оптимизация Lite Одит и анализ на уеб сайта ви 300.00 лв.
  Оптимизация On page SEO Smart Оптимизиране на кода на уеб сайта ви, доклад и мониторинг за извършената работа 500.00 лв.
  Оптимизация On page и Оff page SEO Bic Оптимизиране на кода, създаване на връзки, социално присъствие, създаване на стратегия, доклад и мониторинг за извършената работа 800.00 лв.
  Пакет Bic 3 месеца Пълна оптимизация на уеб сайта ви 2200.00 лв.
  Пакет Bic 6 месеца Пълна оптимизация на уеб сайта ви 4200.00 лв.
  Пакет Bic 12 месеца Пълна оптимизация на уеб сайта ви 8000.00 лв.
  Абонамент за един месец Lite Първа страница на Google с 1 ключова дума 1500.00 лв.
  Абонамент за един месец Smart Първа страница на Google с 3 ключови думи 2500.00 лв.
  Абонамент за един месец Bic Първа страница на Google с 6 ключови думи 4000.00 лв.
  Google Webmaster Регистрация Google Webmaster и подаване на карта за сайт към Google. 50.00 лв.
  Приятелски адреси Настройка "приятелски адреси". 95.00 лв.
  Ключови думи Подбор на ключови думи и фрази. Интегриране в сайта. 100.00 лв.
   

  Промотиране

   
  Google Аdwords Регистрация Google Adwords създаване на рекламна кампания и въвеждане на ключови думи. Ваучер за 90 лв. 90.00 лв.
  Бизнес План с Google Adwords Точно насочване на рекламата ви и пълен месечен контрол и мониторинг за постигане на максимална ефективност 500.00 лв.
  Google+ Последователи Добавяне в профила ви 10 000 бр. 2000.00 лв.
  Google+ Посещения Посещение от реални хора - 1 000 000 бр. 2000.00 лв.
  Facebook Последователи Добавяне в профила ви 10 000 бр. 1000.00 лв.
  Facebook Харесване на пост Добавяне на 10 000 бр. харесвания може да се разделят до 10 отделни поста 1000.00 лв.
  Twitter Последователи Добавяне в профила ви 10 000 бр. 1000.00 лв.
  Twitter Харесване на пост Добавяне на 10 000 бр. харесвания може да се разделят до 10 отделни поста 1000.00 лв.
  Instagram Последователи Добавяне в профила ви 10 000 бр. 1000.00 лв.
  Instagram Харесване на снимки Добавяне на 10 000 бр. харесвания може да се разделят до 10 отделни снимки 1000.00 лв.
  YouTube Видео Гледане на видеото ви от 100 000 посетители 2000.00 лв.
  Е-майл Маркетинг Изпращане на е-майл съобщение до 1 000 000 потребители от избрана от вас страна 1000.00 лв.
  Регистрация търсачки Регистрация в български търсачки и директории. Цена за брой. 5.00 лв.
  Facebook Създаване и дизайн на Вашата бизнес фен страница във Facebook. 60.00 лв.
  Svejo.net Създаване на профил в Svejo.net. 20.00 лв.
  Youtube.com Създаване на профил в Youtube.com. 60.00 лв.
   

  Поддръжка

   

   
  Актуализация Актуализация на съдържанието на сайта - създаване на нови страници, добавяне на актуални оферти и новини, премахване на стара информация. До 7 статии или продукта и 20 снимки или до 10 часа работа по сайта. 450.00 лв.
  Оптимизиране Оптимизиране на съдържание, ключови думи и линкове за по-добро индексиране в търсачките Google, Yahoo и MSN; Социални мрежи. 250.00 лв.
  Архивиране Периодично правене на резервни копия на сайта. 150.00 лв.
  Мониторинг Следене на правилната работа на сайта, чрез наблюдение на набор показатели. 170.00 лв.
  Часов труд Ангажиране за извършване на услуги които не са включени или на клиенти без договори за поддръжка за 1 час. 35.00 лв.
  Вируси Отстраняване на увредени файлове, скриптове и бази данни след хакерска атака. 355.00 лв.
   

  Други услуги

   

   
  Визитка Изработка на дизайн на визитка. 90.00 лв.
  Брошура Изработка на дизайн на рекламна брошура. 155.00 лв.
  Календар Изработка на дизайн на рекламен календар. 155.00 лв.
  Печат Изработка на дизайн на печат. 145.00 лв.
  Брандинг на коли Изработка на брандиране на кола. 695.00 лв.
  Брандинг на бусове Изработка на брандиране на бус до 24 м дизайн. 825.00 лв.
  Брандинг на консумативи Изработка на брандиране на 1 консуматив. 145.00 лв.
  Табели Изработка на дизайн на табела цената е 1 кв. м.  115.00 лв.
  Билбордове Изработка на дизайн на билбордове цената е 1 кв. м.  120.00 лв.
  Трансперанти Изработка на дизайн на трансперант цената е 1 кв. м.  120.00 лв.
  Цените са в български левове и без начислено ДДС. Цените подлежат на промяна!
 • name
  гр. Бургас, ул. Патриарх Евтимий 110(офис PowerTuning),лицето на офиса е към ул. Христо Фотев
  skydesignbg@abv.bg

  Свържете с нас

  и ние ще ви помогнем да направите най правилният избор за вас

ипотечен кредитfamily hotel galleryсчетоводни услугивили под наембио магазинRent a luxury yacht in Monaco - Vogue of Monaco